VRAGEN EN ANTWOORDEN

Wat mag ik verwachten van de inhoud van Kunstenaar Magazine?
Kunstenaar Magazine wordt geschreven voor beeldend kunstenaars. In elk nummer staan oorspronkelijke, speciaal voor de abonnees van Kunstenaar Magazine geschreven artikelen. De auteurs zijn ervaren schrijvers/ kunstenaars. De artikelen zijn deels informerend, deels instruerend en altijd inspirerend. Alle disciplines komen aan bod. Niet in elk nummer uiteraard, maar wel in de loop van de tijd. 

Hoe kan het dat Kunstenaar Magazine helemaal gratis is?
Kunstenaar Magazine is een digitaal magazine. Daardoor zijn er geen drukkosten en geen kosten voor fysieke verzending (porto kosten) van het tijdschrift. Daarnaast zijn er wel veel kosten voor webonderhoud, maar vooral voor de vele auteurs die meewerken aan de 52 nummers per jaar. Die kosten worden echter gedekt door de adverteerders.

Zijn veel lezers bijkomende kosten?
Er zijn geen bijkomende kosten.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?
Stuur een e-mail naar info@kunstenaarmagazine.nl met het verzoek om je abonnement te beëindigen. Wij verwijderen je adres dan uit de database.

Wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen?
U kunt op elk moment uw abonnement opzeggen.

Kan ik iemand een abonnement cadeau doen?
Aangezien Kunstenaar Magazine helemaal gratis is hoef je alleen maar deze link te delen onder al je vrienden en bekenden: www.kunstenaar.nl/aanmelden

Wat staat zoal in het archief?
Het archief wordt met elk nummer, dus elke twee weken, verder gevuld. Alles wat in eerdere nummers is verschenen, is met de zoekfunctie te vinden. Informatie over schilder- en tekenstijlen, soorten verf, doek en steen bijvoorbeeld. En over penselen en andere materialen en hulpmiddelen. Probeer het maar eens. 

Gaat Kunstenaar Magazine nog uitbreiden?
Ja, vast en zeker. De redactie heeft veel plannen. Er wordt gedacht aan workshops, blogs en vlogs, profielen op de website waar u uw eigen werk kunt tonen (video’s en foto’s) en aan meer. Maar alles wordt eerst goed overdacht. En we gaan iets alleen maar doen, als u, abonnee van Kunstenaar Magazine daar behoefte aan heeft.

Wie maken Kunstenaar Magazine?
De opzet en samenstelling van Kunstenaar Magazine wordt respectievelijk vorm en inhoud gegeven door een zeer competente hoofdredactie en een team van ervaren en enthousiaste redacteuren. Kijk hier voor meer informatie.

Kan ik ook artikelen insturen?
Ja, maar als u een artikel stuurt, wil dat niet zeggen dat het artikel ook als redactioneel artikel wordt geplaatst. Kunstenaar Magazine publiceert alleen redactionele artikelen die door de redactie zijn goedgekeurd. 
Soms wordt een artikel als ‘ingezonden artikel’ geplaatst. Dergelijke artikelen tellen maximaal 200 woorden en 1 afbeelding. De redactie heeft het recht voor publicatie gestuurde artikelen naar eigen inzicht in te korten, aan te passen of voor publicatie te weigeren.

Hoe bereik ik Kunstenaar Magazine?
Hier vindt u de contactgegevens.

Wat moet ik doen als ik een vraag heb die hier niet beantwoord wordt? 
Wij zijn blij met alle vragen, zeker ook met kritische vragen en met opmerkingen en suggesties voor verbeteringen, artikelen met speciale onderwerpen of nieuwe diensten. Stuur een mailtje naar info@kunstenaarmagazine.nl en u krijgt binnen enkele werkdagen onze reactie.

/advertenties/gerstaecker.png

/advertenties/Tekenen

/advertenties/Logo

Top