Nieuws

Omdat Kunstenaar Magazine elke twee weken verschijnt, vindt u in Kunstenaar Magazine ook veel nieuws en actualiteiten.
Op deze pagina vindt u enkele recente nieuwsberichten uit het magazine. Wilt u meer nieuws over materialen, exposities, beurzen, openingen, (publieke) opdrachten, musea, mensen in de kunstwereld en kunst zelf, neem dan een abonnement op Kunstenaar Magazine.

Uitgelicht: Gerrit Graven

Elke maand selecteert Kunstenaar Magazine een kunstenaar uit de Facebook groep "Mijn Kunst Club". Deze maand viel het werk van Gerrit Graven de redactie van Kunstenaar Magazine het meeste op.

Lees verder

Uitgelicht: Cees Bouman

Elke maand selecteert Kunstenaar Magazine een kunstenaar uit de Facebook groep "Mijn Kunst Club". Deze maand viel het werk van Cees Bouman de redactie van Kunstenaar Magazine het meeste op.

Lees verder

Sylvie Overheul doet moeilijk deel 2

In deel 1 (april’20) was te lezen dat ‘het moeilijk doen’ van kunstenaar Sylvie Overheul voortkomt uit het feit dat zij een duidelijk beeld heeft hoe haar schilderij eruit moet komen te zien en welke sfeer het precies moet hebben. De uitdrukking van het model en het paard, moeten op de beoogde manier communiceren met de toeschouwer zonder enige concessie te doen.

Lees verder

Kunstenaar Kort 148

Ook in de wereld van kunst en cultuur staat de tijd niet stil. Elke twee weken selecteert Kunstenaar Magazine de belangrijkste berichten voor je.

Lees verder

Uitgelicht: Margriet De Bie - van Mourik

Elke maand selecteert Kunstenaar Magazine een kunstenaar uit de Facebook groep "Mijn Kunst Club". Deze maand viel het werk van Margriet De Bie - van Mourik de redactie van Kunstenaar Magazine het meeste op.

Lees verder

Uitgelicht: Corné Akkers

Elke maand selecteert Kunstenaar Magazine een kunstenaar uit de Facebook groep "Mijn Kunst Club". Deze maand viel het werk van Corné Akkers de redactie van Kunstenaar Magazine het meeste op.

Lees verder

Uitgelicht: Bert Timmer

Elke maand selecteert Kunstenaar Magazine een kunstenaar uit de Facebook groep "Mijn Kunst Club". Deze maand viel het werk van Bert Timmer de redactie van Kunstenaar Magazine het meeste op.

Lees verder

Uitgelicht: Kaat

Elke maand selecteert Kunstenaar Magazine een kunstenaar uit de Facebook groep "Mijn Kunst Club". Deze maand viel het werk van Kaat de redactie van Kunstenaar Magazine het meeste op.

Lees verder

Uitgelicht: Winnie van Drielen

Elke maand selecteert Kunstenaar Magazine een kunstenaar uit de Facebook groep "Mijn Kunst Club". Deze maand viel het werk van Winnie van Drielen de redactie van Kunstenaar Magazine het meeste op.

Lees verder

Uitgelicht: Kim van den Enden

Elke maand selecteert Kunstenaar Magazine een kunstenaar uit de Facebook groep "Mijn Kunst Club". Deze maand viel het werk van Kim van den Enden de redactie van Kunstenaar Magazine het meeste op.

Lees verder

Uitgelicht: Nicole Boerema

Elke maand selecteert Kunstenaar Magazine een kunstenaar uit de Facebook groep "tekenen en schilderen". Deze maand viel het werk van Nicole Boerema de redactie van Kunstenaar Magazine het meeste op.

Lees verder

Uitgelicht: Cornelis van Meurs

Elke maand selecteert Kunstenaar Magazine een kunstenaar uit de Facebook groep "Mijn Kunst Club". Deze maand viel het werk van Cornelis van Meurs de redactie van Kunstenaar Magazine het meeste op.

Lees verder

/advertenties/gerstaecker.png

/advertenties/Tekenen

/advertenties/Logo

Top